Civelek esnaflari ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Baskan Adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları esnafları ziyaret etti.

Ekonomi Yayın: 27 Ocak 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.01.2023 12:22:00
Editör - SEDA FİDAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimleri öncesinde Kooperatifi Başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya Belen Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ettiler. Kooperatif üyelerinin Başkan adayı Civelek ve yönetim kurulu üyelerine ilgi ve alakası dikkatlerden kaçmadı.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, adaylık açıklamasının hemen ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. İlk ziyaret bölgesini Belen Sanayi Sitesi olarak belirleyen Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, dükkan dükkan gezerek çalışmalar ve yapacakları hizmetler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif üyelerinin yoğun ilgisi ile karşılanan heyet adına konuşan Başkan adayı Cevdet Civelek “Şeffaf, adil ve çalışkan bir ekip olarak sizlerin oylarına talibiz ki bu göreve gelmemiz sizlerin takdirine de kalmıştır” dedi.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkan adayı Cevdet Civelek konuşmasında “Ben ve yönetim kuruluna aday olan arkadaşlarımla birlikte Belen sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ettik. Çok güzel karşılandık. Esnafımızın teveccühü bizleri mutlu etti. Gittiğimiz iş yerlerinde diğer adayımıza gönül veren dostlarımızda oldu. Bizlere açıkça söylediler. Bu da bizleri daha da memnun etti. Üyelerimiz seçim günü sandıkta özgür iradesi ile oyunu kullanacaktır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.