Farkındalık eğitimi verildi

Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık İşbirliği protokolü çerçevesinde öğrencilere yönelik farkındalık eğitimleri devam ediyor.

Eğitim Yayın: 21 Ocak 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.01.2023 11:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Türkiye İş Kurumu  Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık  İşbirliği Protokolü çerçevesinde öğrencilere  yönelik farkındalık eğitimlerimiz devam ediyor.

Bu kapsamda İş Kulübü Lideri Hilal ÖZKAN tarafından Kozlu Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine İş Kulübü eğitimi verildi. 90 öğrencinin katıldığı eğitimde kendini tanıma, meslek araştırması, doğru meslek seçimi için karar verme yetkinliği, kariyer kaygısı, mezuniyet sonrası CV hazırlama, iş görüşmesi ve mülakat konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonunda İş Kulübü Lideri Hilal ÖZKAN katılımcılara  ve okul yönetimine teşekkür ederek eğitimlerin devam edeceğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.