Girgin'den iktidara gözdağı

Zonguldak Merkez Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin "Saha sahiplerinin secime kadar sorunları çözülmezse oyların başka partilere kayacaktır"

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.01.2023 14:32:00
Editör - SEDA FİDAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zonguldak Merkez Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, rödevanslı saha sahiplerinin sorunlarının çözümünde muhtarlar olarak destek vereceklerini belirterek "12 ton kömür satılamıyorsa hepimize yazıklar olsun" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Okan Girgin "Bu Torba Yasa seçime kadar girmezse, buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; emin olun bu oylar başka partilere kayacaktır" dedi. 

Okan Girgin'in konuşması şöyle:
"Benim mahallemde 150 kişi var. Bu ocaklarda çalışıp evine ekmek getirenler ne yapacak? Bu süreçten sonra ne olacak? Siyasi parti temsilcileri, 3 aylık bir seçim süreci var. Esasında biz bir aileyiz ama bir araya gelememiş aileyiz. Bu ailenin çok güçlü olması lazım. Hep yaptığımız işler gizli gizli tutuldu. Okullarda, camilerde, sosyal etkinliklerde bu arkadaşlarımız vardı. Zamanı geldi artık biz muhtarlar olarak bu arkadaşlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Siyasilerin hepsi gelip gidici. Recep Tayyip Erdoğan nelerini gönderdi, bunları da gönderecek. Siyaset yapmıyorum ama yapmamak da mümkün değil. Cumhurbaşkanı milli değer, servet diyor. Burada milli servet olup da milletvekilleri susuyorsa, sus demişlerdir. 12 ton kömür satılamıyorsa hepimize yazıklar olsun. Bu Torba Yasa seçime kadar girmezse, buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; emin olun bu oylar başka partilere kayacaktır. Herkes gidici biz kalıcıyız. Allah yolumuzu açık etsin."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.